• Home
  • Nieuws
  • ALV & bedrijfsbezoek: Twente Safety Campus

ALV & bedrijfsbezoek: Twente Safety Campus

 TSC2

Op 30 november 2017 zal bij de Twente Safety Campus in Enschede de algemene ledenvergadering plaatsvinden. Voorafgaande aan de ALV zal een bedrijfsbezoek georganiseerd worden bij de Twente Safety Campus waarbij een interactieve sessie zal worden gegeven om ons een kijkje in de keuken te geven bij het examineren binnen Brandweer Twente.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering zal het bestuur de nieuwe statuten voordragen ter goedkeuring. Tot wijziging van de statuten kan door de Algemene Ledenvergadering slechts worden besloten met een meerderheid van tenminste twee derde van het aantal uitgebrachte stemmen. In deze ALV moet dus tenminste twee derde van het aantal uit te brengen stemmen aanwezig of vertegenwoordigd zijn (quorum). Wordt aan deze eis op 30 november niet voldaan, dan wordt op 13 december een tweede ALV bijeengeroepen. In die tweede ALV kan over het eerder aangekondigde voorstel tot wijziging van de statuten worden besloten, ongeacht het dan aanwezige aantal stemmen.

Voorlopig programma:

13:00 - 15:15 uur  Bedrijfsbezoek bij Twente Safety Campus, examineren Brandweer Twente

15:15 - 15:30 uur  Korte pauze

15:30 - 16:30 uur  Algemene Ledenvergadering

16.30 - 17.00 uur  Netwerkborrel

 

Je kunt je HIER aanmelden voor de ALV en het bedrijfsbezoek.

Daarbij dient ook het veld 'e-mail factuur' te worden ingevuld. Voor NVE-leden zullen echter geen kosten in rekening worden gebracht.

 

De algemene ledenvergadering en het bedrijfsbezoek zijn alleen toegankelijk voor leden van de NVE.

Ben je nog geen lid, maar wil je het bedrijfsbezoek wel bijwonen en tijdens de afsluitende borrel kennis maken met de NVE? Neem dan contact op met het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. via 053-4893616.