Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
EXAMENCONGRES 2017
Donderdag, 23 November 2017, 09:30 - 17:30
 
Hits : 423
Contact secretariaat NVE (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Op donderdag 23 november 2017 zal voor de elfde keer het Examencongres plaatsvinden. De dag is verdeeld in een aantal tracks waarvoor u zich vooraf kunt inschrijven.

We beginnen de dag met een korte plenaire bijeenkomst waarin tevens een korte pitch voor de Prijs voor Examens zal worden gegeven. Daarna volgen workshops, hoorcolleges en presentaties elkaar op. 

Aan het eind van de middag zal de prestigieuze Prijs voor Examens uitgereikt worden. Deelnemers aan het congres hebben in de ochtend de mogelijkheid hun stem voor de Publieksprijs uit te brengen op de beste pitch. Ook zullen de congresdeelnemers dan interactief worden betrokken bij een plenaire workshop over .......

Voor, tijdens en na de lunch is er verder de mogelijkheid tot het bijwonen van diverse exposities en simulaties in de foyer. 

Gedurende de hele dag is er ruime mogelijkheid tot netwerken.

Voor dit congres kunt zich hier aanmelden.

Adres:
Eperweg 46
8072 DB  NUNSPEET
Nederland
 

NH Sparrenhorst is een modern en veelzijdig viersterren hotel gelegen tussen de bossen van het Veluwse bos en het Veluwemeer, net buiten het centrum. Gelegen in de rustige en mooie omgeving van de Veluwe, is NH Sparrenhorst de perfecte uitvalsbasis voor wandel-, fiets- en outdoor teamactiviteiten. Het centrum van Nunspeet ligt op slechts 10 minuten loopafstand en je kunt de steden Zwolle en Amersfoort en amusementsparken het Dolfinarium en Walibi World binnen 20 minuten bereiken. Je kunt je wandeling door de prachtige bossen meteen vanuit NH Sparrenhorst beginnen, dat op slechts 1,5 km van een golfbaan ligt en van het meer- en recreatiegebied de Zandenplas. Het NH Sparrenhorst hotel biedt 117 kamers, 19 multifunctionele vergaderruimtes, 7 gespreksruimtes en een theater met zitplaatsen voor 220 personen, met een aangrenzende foyer en kleed/-sprekersruimte. Geniet terwijl je hier bent van het wellnesscentrum van het hotel, met een binnenzwembad, sauna, fitnesscenter en zonnebank voor ontspanning of sporten.

Klik op het icoontje voor route informatie: